RevisorGuide.dk - Find en ny revisor
RevisorGuide.dk

Revisor guide

RevisorGuide.dk > Introduktion


Vælg den rette revisor

Uanset virksomhedens størrelse og branche er der brug for eksterne øjne på økonomien, men valget af revisor kan være en vanskelig beslutning.
Du skal nemlig gøre op med dig selv, i hvor høj grad du vil lade en udefrakommende rådgiver håndtere en del af din forretning. Du skal med andre ord definere rammerne for arbejdet med revisoren, og det kræver, at du har forståelse for din egen forretning og overblik over, hvor du vil bevæge dig hen på lidt længere sigt.


Pris, speciale, referencer, fortrolighed, erfaring, gebyrer, personale og effektivitet. Der er mange faktorer som påvirker valget af revisor, og det kan derfor virke som en stor udfordring at skulle vurdere og udvælge den rette.

Der er sket mange ting de seneste år, som kan komplicere valget af revisor. Alle benytter i et eller andet omfang IT til regnskab og bogholderi, det offentlige tilbyder indberetning via Internettet og komplekse offentlige regelsæt betyder, at en revisor ofte er en specialist inden for et bestemt område.

Nogle virksomheder har brug for en bogholder, andre har brug for et team af specialister i international selskabsret - og de er alle revisorer. Hvad din virksomhed har behov for afhænger af en række faktorer, som RevisorGuide.dk vil hjælpe dig med at afdække. Vi har her skitseret de væsentligste problemstillinger i forbindelse med valget af revisor i fire afsnit. Guiden er blevet til i samarbejde med flere revisorer fra hver deres gren af branchen.

Næste side: Sådan finder du en ny revisor


Vælg den rette revisor
Indhent gratis og uforpligtende tilbud fra flere revisorer. Klik her!

 
Bestil materiale
Vælg den bedste revisor:
Klik her og indhent gratis og uforpligtende
tilbud fra flere revisorer.

Revisor guide
Vælg den rette revisor:
1. Introduktion
2. Sådan finder du din nye revisor
3. Vurder dit eget behov for revisor
4. Interview din revisor
5. Tjekliste til din revisor


Aktuelt
Revision og opstart af virksomhed
Forskellige typer af revisorer
Ordliste

 

 


 © 2012-2022 RevisorGuide.dk · Tlf.: 77 34 80 81